OM MEG


Angelica Storli

Healer

Hypnoterapeut

Klarsynt medium

Spirituell veileder

Coach

Jeg er en omsorgsperson, med et stort hjerte for andre.
Elsker selvutvikling og åndelig utvikling. Jeg stoler mye på min egen intuisjon og setter veldig pris på de egenskapene jeg har. Egenskaper som healing, styrke, klarsynthet, kreativitet og mediumskap.
Jeg har en lidenskap for det åndelige, naturen, fotografering og maling. Det gir meg livsgnist og glede.

Helt fra jeg kom til denne verdenen, har jeg hatt en iboende healingkraft og evne til å sanse det åndelige. Som barn ble det for overveldende, men med tiden lærte jeg å regulere inntrykkene og det jeg sanset.
Så nå er evnene mine blitt noen av mine sterkeste ressurser og egenskaper.

Mitt ønske er å hjelpe andre med å iverksette healing prosesser i seg selv, og bidra til at de finner sine indre verktøy og ytre ressurser. På den måten kan man endre tidligere handlings- og tankemønstre som har holdt en tilbake, og man kan skape et bedre liv for seg selv.
Skape sin egen lykke.

Personlig elsker jeg følelsen man får ved å ha mestret noe nytt i livet sitt.
Den følelsen når man har stått fast lenge i de samme utfordringene, og endelig ser resultatet av at man har jobbet for en endring. Man ser tilbake på prosessen med nye øyne, og er takknemlig for lærdommen.

Gjennom årene har jeg fått tillit til universet.
Jeg har erfart at vi kan velge å bli ofre for våre egne utfordringer og følelser, eller vi kan stole på at vi er født med alle ressursene vi trenger for å mestre og føle lykke. Det handler bare om å finne ut hvordan de brukes.
Du kan lage din egen vei. For hver utfordring og lærdom, så vokser du som både menneske og sjel.
Bevisstheten din utvider seg og du vil legge merke til at det faktisk finnes
løsninger og mulighet til mestring i nesten alle situasjoner.

Jeg har mye erfaring innen åndelig utvikling og innen psykisk helse, både personlig og gjennom arbeidserfaring. Det har gitt meg en god kompetanse til å kunne veilede andre.
Et verktøy jeg bruker mye til selvutvikling og åndelig vekst, er meditasjon og NLP øvelser.
Det gir meg muligheten til å øke min bevissthet og å fylle dagene mine med gode og lyse tanker. Samtidig som jeg føler takknemlighet for livet og at jeg er i ett med den universelle energien.

Er det noe jeg har erfart som bringer deg nærmere livsgnist og lykke, så er det om man fokuserer på takknemlighet over det man har og de øyeblikkene man opplever. Fremfor å føle seg fanget i utfordringene.
Jeg liker å føle og oppleve hvert øyeblikk. Være tilstede.
På både godt og vondt ♡ Slik får livsgnisten leve!


Utdanninger, emner & kurs jeg har fullført:

Hypnoterapeut – NLP practitioner & master practitioner – bachelor i spesialpedagogikk – psykologi – Certified Angel Guide – drømmetydning – tarotkort – håndlesning – healing – grunnkurs & videregåendekurs i kunst & maling – kunstterapi – kundalini reiki master – EFT terapi – ørelys & ansiktsmassasje – terapeutiske tidsreiser – Bachs blomstermedisin – terapeutisk berøring – ayurveda – familie, mål & livs coaching – Spamassasje – yoga, pust, mindfulness & tai chi – metaprogrammer, salg & networking – metamorfose & intuisjonstrening, +++


Jeg har deltatt på spirituelle kurs & utdanninger hos blant annet:

Jeg har deltatt på spirituelle kurs & utdanninger hos blandt annet;
Lisa Williams, Phil Philips, Lilly Bendriss, Pierre Hesselbrandt, Runar Halonen, Michael Winger, Morten Eriksen og Kyle Gray.

Her er noen av mine sertifikater: